FysioFit4You – Mariëlle Vleugels

 

 

Laat ik mij eerst even voorstellen:

Ik ben Mariëlle Vleugels en 25 jaar.
Ik heb Fysiotherapie aan de Hogeschool van Rotterdam gestudeerd en heb in 2016 mijn Bachelor of Science gehaald in de Fysiotherapie.
Daarnaast speel ik Softball en ben ik al jaren Topsporter.
Ik heb veel internationale toernooien mogen spelen voor zowel Nationale Selecties als voor mijn eigen clubteam.
Met als hoogte punten een Wereld Kampioenschap in Canada en een korte studie periode in Florida waar ik 6 maanden gewoond en gesoftbald heb.

In januari 2017 heb ik besloten mijn eigen onderneming op te starten in de Fysiotherapie, maar ook als Sportinstructeur. Deze werkzaamheden doe ik onder de naam FysioFit4You. Onlangs heb ik mijn eigen Logo laten ontwerpen, waar ik echt super trots op ben.  Per 1 februari ben ik onder de naam FysioFit4You aan de slag gegaan als Fysiotherapeut in Bleiswijk.